Consumenten informatie

Consumenten informatie

Als consument is het belangrijk om te weten met wie uw autodealers zaken doet. D.F.T. De Financiële Tussenpersoon is een landelijk opererende financieel intermediair die nauw samenwerkt met veel autodealers door heel Nederland. D.F.T. De Financiële Tussenpersoon bemiddeld voor particuliere banken en autobanken. Hierdoor kan uw autodealer u altijd voorzien van de juiste financiering en verzekering.

Doordat wij altijd op zoek zijn naar de beste prijs kwaliteit verhouding kunt u nog meer genieten van uw nieuwe auto. Heeft u nog geen auto gevonden dan kunt u bij ons terecht en wij zorgen dat u een scherpdeal krijgt bij de een van ons aangesloten autobedrijven. Het betreft nieuwe en gebruikte auto’s van merkdealers en occasiondealers. Doordat wij landelijk opererend zijn kunnen wij snel schakelen en is de financiering en verzekering al geregeld voordat u de nieuwe auto heeft uitgekozen!

Door de juiste keuze van een financiering en verzekering kunt u optimaal genieten van uw nieuwe auto en kunt u altijd terecht bij de tussenpersoon van uw autodealer. Voor de berekening van uw nieuwe autoverzekering gaat u naar www.definancieletussenpersoon.nl/verzekeringen

 

  1. Deskundig advies in financieringen
  2. Veilig & verantwoord lenen
  3. De specialist in autofinancieringen
Direct persoonlijk advies Bel: 030-7114400 ma t/m vr 9.00 - 17.30
Logo Op

Delen: